Φωτιά Σούνιο : Νέα φωτιά στο Σούνιο, κοντά στα Λεγραινά - ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ... - Με τις φλόγες παλεύουν οι πυροσβέστες από γη και αέρα, τουλάχιστον μέχρι να πέσει το σκοτάδι που τα εναέρια μέσα σταματούν να πετούν.

Φωτιά Σούνιο : Νέα φωτιά στο Σούνιο, κοντά στα Λεγραινά - ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ... - Με τις φλόγες παλεύουν οι πυροσβέστες από γη και αέρα, τουλάχιστον μέχρι να πέσει το σκοτάδι που τα εναέρια μέσα σταματούν να πετούν.. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε. Μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σούνιο χάρη στην άμεση κινητοποίηση «ολόκληρου του μηχανισμού πολιτικής προστασίας, της πυροσβεστικής και της μεγάλης συνδρομής των εναέριων μέσων», επισημαίνει στο. H φωτιά πέρασε από την απέναντι πλευρά και κατευθύνεται προς τον δρυμό της αγριλέζας. Υπό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο 06.08, 21:22.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική εκτυλίσσεται κοντά σε ξενοδοχείο, αριστερά από τη λεωφόρο σουνίου. Νωρίς το απόγευμα της παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του mega, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για νέα πυρκαγιά στα λεγραινά, κοντά στο σούνιο. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη λεωφόρο σουνίου. Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα αυτή τη φορά στο σούνιο.

Νέα φωτιά στο Σούνιο, κοντά στα Λεγραινά - ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ...
Νέα φωτιά στο Σούνιο, κοντά στα Λεγραινά - ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ... from www.nou-pou.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (6/82021) στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά, και ενώ η αττική παραμένει αντιμέτωπη με πολλαπλά μέτωπα. H φωτιά πέρασε από την απέναντι πλευρά και κατευθύνεται προς τον δρυμό της αγριλέζας. Μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών. Καιγόταν το σπίτι πολίστα την ώρα που έπαιρνε την πρόκριση στο τόκιο Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (6/82021) στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει σε χαμηλή βλάστηση. Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα αυτή τη φορά στο σούνιο. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου.

Φωτιά τώρα στο σούνιο ενημερωση 06.08.2021 17:48 ολυμπιακοί αγώνες:

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε θαμνώδη έκταση στο σούνιο. Αυτήν τη στιγμή η φωτιά καίει σπίτια στο σούνιο, όπου σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής δεν επιχειρούν εναέρια μέσα και οι επίγειες δυνάμεις δεν μπορούν να προσεγγίσουν τις φλόγες, καθώς είναι πάνω στο βουνό. Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική εκτυλίσσεται κοντά σε ξενοδοχείο, αριστερά από τη λεωφόρο σουνίου. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του κάτω σουνίου στην περιοχή προς λεγρενά. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Με τις φλόγες παλεύουν οι πυροσβέστες από γη και αέρα, τουλάχιστον μέχρι να πέσει το σκοτάδι που τα εναέρια μέσα σταματούν να πετούν. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της παρασκευής στο σούνιο και καίει στα λεγραινά, κοντά σε ξενοδοχεία. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (6/82021) στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά, και ενώ η αττική παραμένει αντιμέτωπη με πολλαπλά μέτωπα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα μονάδες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, σύμφωνα με. Οι φλόγες μαίνονται σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio.

Αυτήν τη στιγμή η φωτιά καίει σπίτια στο σούνιο, όπου σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής δεν επιχειρούν εναέρια μέσα και οι επίγειες δυνάμεις δεν μπορούν να προσεγγίσουν τις φλόγες, καθώς είναι πάνω στο βουνό. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (6/82021) στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά, και ενώ η αττική παραμένει αντιμέτωπη με πολλαπλά μέτωπα. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σούνιο χάρη στην άμεση κινητοποίηση «ολόκληρου του μηχανισμού πολιτικής προστασίας, της πυροσβεστικής και της μεγάλης συνδρομής των εναέριων μέσων», επισημαίνει στο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγραινών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Lavriaki.gr φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της παρασκευής σε θαμνώδη έκταση στο σούνιο.

«Φουντώνει» η φωτιά στο Σούνιο - Fimotro
«Φουντώνει» η φωτιά στο Σούνιο - Fimotro from fimotro.gr
Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα αυτή τη φορά στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγραινών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά στο σούνιο κοντά σε ξενοδοχείο. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Φωτιά τώρα στο σούνιο ενημερωση 06.08.2021 17:48 ολυμπιακοί αγώνες: Εικόνες αποκάλυψης από τις πυρκαγιές σε αττική, εύβοια και ηλεία, μέσα από δορυφόρο. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Στη φωτιά επιχειρούν 5 οχήματα και 10 πυροσβέστες.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα και στο σούνιο.

Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του κάτω σουνίου στην περιοχή προς λεγρενά. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση κατάσβεσης. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά βρίσκεται κοντά σε. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (6/82021) στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά, και ενώ η αττική παραμένει αντιμέτωπη με πολλαπλά μέτωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Η φωτιά είναι ακόμα σε εξέλιξη και είναι μεγάλη. Στη φωτιά επιχειρούν 5 οχήματα και 10 πυροσβέστες. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σούνιο χάρη στην άμεση κινητοποίηση «ολόκληρου του μηχανισμού πολιτικής προστασίας, της πυροσβεστικής και της μεγάλης συνδρομής των εναέριων μέσων», επισημαίνει στο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε θαμνώδη έκταση στο σούνιο.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (6/82021) στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική εκτυλίσσεται κοντά σε ξενοδοχείο, αριστερά από τη λεωφόρο σουνίου. Νέα εστία φωτιάς, αυτή τη φωτιά στο σούνιο.σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση στην περιοχή πριν από τα λεγραινά. Σύμφωνα με το mega η φωτιά είναι κοντά σε ξενοδοχείο. Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του κάτω σουνίου στην περιοχή προς λεγρενά.

Φωτιά τώρα: Μεγάλη δασική πυρκαγιά στο Λαύριο ...
Φωτιά τώρα: Μεγάλη δασική πυρκαγιά στο Λαύριο ... from www.flash.gr
Μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σούνιο χάρη στην άμεση κινητοποίηση «ολόκληρου του μηχανισμού πολιτικής προστασίας, της πυροσβεστικής και της μεγάλης συνδρομής των εναέριων μέσων», επισημαίνει στο. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά, και ενώ η αττική παραμένει αντιμέτωπη με πολλαπλά μέτωπα.η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη λεωφόρο. Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική εκτυλίσσεται κοντά σε ξενοδοχείο, αριστερά από τη λεωφόρο σουνίου. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Σύμφωνα με το mega η φωτιά είναι κοντά σε ξενοδοχείο. Lavriaki.gr φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της παρασκευής σε θαμνώδη έκταση στο σούνιο.

Στη φωτιά επιχειρούν 5 οχήματα και 10 πυροσβέστες.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της παρασκευής στο σούνιο και καίει στα λεγραινά, κοντά σε ξενοδοχεία. Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα αυτή τη φορά στο σούνιο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει σε χαμηλή βλάστηση. Αυτήν τη στιγμή η φωτιά καίει σπίτια στο σούνιο, όπου σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής δεν επιχειρούν εναέρια μέσα και οι επίγειες δυνάμεις δεν μπορούν να προσεγγίσουν τις φλόγες, καθώς είναι πάνω στο βουνό. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (6/82021) στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση κατάσβεσης. Στη φωτιά επιχειρούν 5 οχήματα και 10 πυροσβέστες. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη. Σύμφωνα με το mega η φωτιά είναι κοντά σε ξενοδοχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά βρίσκεται κοντά σε. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (6/82021) στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά, και ενώ η αττική παραμένει αντιμέτωπη με πολλαπλά μέτωπα. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγραινών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.